Har du brug for en kompetent murer, der kan skræddersy en kvalitetsløsning til dit næste byggeprojekt?

Hos Max Mathiesen & Søn A/S er håndværket i højsædet. Vi lægger vægt på at have de rigtige materialer og at vide, hvordan man bruger dem.

Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og kan derfor hurtigt vurdere en opgaves omfang og omkostninger ud fra dine behov og ønsker.

Vores murere er opdateret med de nyeste teknikker og innovationer, der garanterer veludført håndværk forankret i traditioner og velafprøvede metoder.

Kontakt os og hør mere

Vores murere bygger huse, skalmurer facader og meget mere, så uanset om det er et badeværelse, der trænger til et frisk pust eller en hel boligkarre, der skal byfornyes, er vores faglige niveau højt.

Vi har også stor erfaring med at restaurere – f.eks. en gammel landsbykirke, museer og fredede ejendomme. Kort sagt, så løser vi alle former for mureropgaver som:

  • Murreparationer og facaderenovering
  • Renovering af badeværelse
  • Tagudskiftning
  • Om-, til- og nybygning
  • Flise- og klinkearbejde

Som murermester har vi kundens tilfredshed i højsædet

Som erfaren murermester, at din tilfredshed vigtigt for os, og vi sætter derfor en ære i, at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Vi anser først en opgave som løst, når du er tilfreds med resultatet. 

Vi forstår, at tillid og troværdighed er en vigtig grundsten til et godt samarbejde. Vi stiller derfor vores faglige kompetencer til rådighed, og tilbyder altid professionelle råd og vejledning.

Max Mathiesen & Søn A/S har gennem årene udført en lang række opgaver som murermester i Syddanmark i bl.a. Esbjerg, Kolding og Varde, og vi står altid klar til at varetage dit projekt. I samarbejde finder vi frem til den mest optimale løsning på dit projekt.

Kontakt os og hør mere om vores murerarbejde

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information omkring vores arbejde som murermester, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 75 22 12 22 eller sende en mail til mm@mmsvarde.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.