Max Mathiesen & Søn a/s er et velrenommeret, velkonsolideret og moderne murer- og entreprenørfirma, der er grundlagt allerede i 1925.

Der er således ikke mange firmaer, der har opbygget en så lang, dybdegående og bred erfaring indenfor byggebranchen som vi har.

Virksomheden har i alle årene været i familieeje.

Max Mathiesen & Søn a/s udfører alle former for byggeri, for en bred kundekreds af offentlige og private bygherrer. Opgaverne udføres både i fag- , hoved- og totalentreprise.

Vi har i kraft af vores egne dygtige håndværkere, og et bredt netværk af faste samarbejdspartnere, såvel arkitekter og ingeniører som underentreprenører, løst og udført mange forskellige former for byggeopgaver for vores kunder.

Vi udfører:

  • Jord-, kloak og betonarbejde
  • Murerarbejde
  • Tagpapdækning 
  • Isoleringsopgaver med granulat 
  • Facaderenovering 
  • Kerneboring
  • Service- og vedligeholdelsesarbejde 

Max Mathiesen & Søn a/s har både meget store kunder, og vi har mange private kunder, idet ingen opgave er for lille. De små opgaver skaber grundlaget for de store.

Det er vores målsætning, at fremstå som en troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi lægger derfor stor vægt på at kunne udføre kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Max Mathiesen & Søn a/s er ikke bundet af andet end hensynet til bygherren.

Gennemførelsen af opgaverne sker ved en optimering af arkitektur, pris, tid, funktion og håndværksmæssig kvalitet. Dette gælder uanset om der er tale om en totalleverance, en hovedentreprise eller en fagentreprise.

Derfor kan det godt betale sig at byde Max Mathiesen & Søn a/s med - næste gang der skal udføres en byggeopgave.

Fokus på miljøet

Hos os er miljøet i højsædet. Det gælder både her hos os selv og hos vores samarbejdspartnere. Gennem en aktiv analyse af vores produkter og den omgivende verden, som de bruges i, tilstræber vi hele tiden at have fokus på miljøet.