Mangler du en entreprenør til at stå for totalentreprise til dit projekt?

Så står vi hos Max Mathiesen & Søn A/S klar til at varetage projektet.

Med vores mange års erfaring inden for entreprenørfaget har vi opbygget stor faglig viden, samt en bred vifte af forskellige kompetencer der gør, at vi kan løfte både små og store totalentrepriser. 

Vi udfører blandt andet totalentreprise for kunder i Syddanmark i bl.a. Esbjerg, Kolding og Varde. Som kvalitetsbevidste fagmænd lægger vi stor vægt på at udføre arbejde som vi kan stå inde for, og derfor aflevere vi aldrig et færdigt projekt som vi ikke kan stå inde for. 

Kontakt os og hør mere

Derfor skal du vælge os til totalentreprise

Vores totalentreprise indebærer alt i led med rådgivning og kommunikation til de forskellige repræsentanter inden for håndværkerfaget. Ud fra en dialog med kunden som bygherre vil vi som totalentreprenør forestå udvælgelsen af de fornødne fagentreprenører og rådgivere. 

Ydermere varetager vi som totalentreprenør alle styrings- og planlægningsopgaver. Det gælder både projektering og kontakt til myndigheder. 

Vi varetager både bygge- og projektledelse, og vi går op i at kræse for detaljerne. Du er derfor garanteret et flot slutresultat med os som din samarbejdspartner. 

Når vi indgår et samarbejde med os som bygherre til totalentreprise, så sørger vi for at vores udvalgte samarbejdspartnere opretholder de samme høje standarder inden for kvalitet og service, som vi selv arbejder ud fra. 

Vores erfaring er din sikkerhed for et godt stykke arbejde

Med vores mange års erfaring med totalentreprise kender vi alle led i processen, hvilket er din garanti for, at dit byggeprojekt bliver udført inden for de aftalte rammer, inden for aftalt tid og til den aftalte pris.

Hos os er kommunikationen mellem os og kunden i absolut højsædet, hvilket er din garanti for, at der ikke opstår nogen overraskelser i løbet af processen.

Kontakt os og hør mere om vores totalentreprise

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information omkring vores totalentreprise, eller ønsker du at indgå et samarbejde med os, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at varetage din opgave.

Du kan ringe til os på 75 22 12 22 eller sende en mail til mm@mmsvarde.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.