Hvor længe holder dit tag?

Du kan sikkert sagtens vurdere, hvornår det er tid at skifte bilen ud. Men hvordan har dit tag det? Lurer katastrofen ved den næste storm – eller kan det leve 15 år mere? Det kan vi som Tæt Tag Danmark autoriseret tagdækkerfirma vurdere. Lige nu giver vi dit tag et helt gratis og uforpligtende eftersyn.

Når forårets første påskeliljer titter frem af jorden, og mange af os finder cykler og løbesko frem, så er det også tid til at se, om husets tag er i form. Det forsømmer rigtig mange husejere at få gjort, og det kan være både dumt og dyrt at lade være.

Regn og regninger

Vi har set nogle rigtige kedelige eksempler, hvor husejere, der ikke har passet deres tag, først har fået regn ind i huset – og bagefter en lind strøm af regninger ind af døren. Ikke bare regninger for et nyt tag, men også for udbedring af vandskader, ødelagt inventar og udgifter til genhusning, mens skaderne udbedres. Og skyldes skaden manglende vedligeholdelse af taget, så klapper forsikringsselskaberne som regel kassen i.

Lav rente

Hvis bare man med jævne mellemrum får tjekket sit tag af en fagmand, så kan meget klares med små reparationer. Derfor kan du lige nu få tjekket dit tag helt gratis og uforpligtende. Men vi går vi naturligvis også ind og vurderer, om det bedre kan betale sig at lægge et nyt tag i stedet for at reparere det gamle, og det kan det ofte. Og det kan især være klogt at foretage investeringen nu, hvor renten er historisk lav.

Derbigum – mere holdbar end andre tagmaterialer

Lyder dommen på nyt tag, så anbefaler vi tagmaterialet Derbigum. Materialet udmærker sig bl.a. ved at være fleksibelt og at kunne modstå ekstreme kulde og varmegrader. Gennem Tæt Tag Danmark gives der op til 15 års garanti på et nyt Derbigum tag, men taget har en dokumenteret levetid på over 30 år. Det første Derbigum tag blev lagt i Danmark i 1977, og det ser stadig ud som om, det var lagt i går. I udlandet findes Derbigum tage, der er over 40 år gamle. Taget holder dermed ofte længere end f.eks. et traditionelt tagpaptag gør.

Det miljørigtige valg

Derbigum produceres på en belgisk fabrik, der netop har fået prisen for at være EUs mest miljøvenlige fabrik. For at sikre kvaliteten i arbejdet lægges Derbigum tage af autoriserede tagdækkermestre. Efterfølgende kommer en uvildig kontrollant fra Tæt Tag Danmark og tjekker, at arbejdet er udført efter de gældende regler og standarder.

Ønsker du et uforpligtende tag-tjek så kontakt os. Tilbuddet om et gratis tag-tjek gælder både private boligejere, boligforeninger, det offentlige og erhvervslivet.