Lidt om Derbigum konceptet

Først lidt om Derbigum

Vi ønsker først og fremmest at konkurrere på kvalitet. Derfor har samtlige tagdækkere gennemgået en specialuddannelse i Derbigum og fået et diplom på deres kunnen. Derudover får tagdækkeren et personligt godkendelseskort med billede, som altid skal kunne fremvises på forespørgsel.

Max Mathiesen & Søn a/s er autoriseret Derbigum Entreprenør.

img

Tagpap

Velkommen hos din godkendte Tæt Tag Danmark entreprenør. Som godkendt Tæt Tag Danmark entreprenør løser vi alle typer opgaver indenfor nylægning og reparation af tagpap og membraner.

Vi er en del af et landsdækkende netværk af godkendte Tæt Tag Danmark tagdækkere med et stort produktkendskab, mange års erfaring og faglig stolthed. Desuden er vi autoriseret Derbigum Entreprenør.

Vi arbejder overalt i regionen, og kan tilbyde en række forskellige tagløsninger:

  • Nye tagdækninger
  • Renoveringer
  • Reparationer
  • Vedligeholdelsesaftaler

Service

Gratis tilstandsrapport 

Hvornår er dit tag sidst blevet efterset? Det er måske længe siden? En rutinemæssig renholdelse af ethvert tag er vigtig, når problemer med taget skal undgås. Overlad dette til os.

Er du i tvivl om dit tags tilstand eller går du med overvejelser om en renovering af taget, så er der her hjælp at hente. Vi kan give dig et overblik over situationen.
F.eks. i forbindelse med udarbejdelse af budgetter. 

Vedligeholdelse

Et Derbigumtag kræver et minimum af vedligeholdelse. Det er dog vigtigt at taget holdes rent, så blade og andet snavs ikke tilstopper afløb og tagrender. Læs de gode råd om rengøringen af dit tag.;

Tagtjek

Hvor længe holder dit tag?

Du kan sikkert sagtens vurdere, hvornår det er tid at skifte bilen ud. Men hvordan har dit tag det? Lurer katastrofen ved den næste storm – eller kan det leve 15 år mere? Det kan vi som Tæt Tag Danmark autoriseret tagdækkerfirma vurdere. Lige nu giver vi dit tag et helt gratis og uforpligtende eftersyn.

Miljø og tagpap

Fokus på miljøet

Hos Max Mathiesen & Søn a/s er miljøet i højsædet både her hos os selv og vores tagdækkere, men også på Derbigum fabrikkerne. 

Gennem aktiv analyse af vores produkter og den omgivende verden, som de bruges i, tilstræber vi hele tiden at have fokus på miljøet. Som et eksempel på, at Derbigum produceres med gode miljøintentioner, har de i Belgien besluttet at opstille en vindmølle, der kan forsyne fabrikken med en del af den energi der bruges til produktion af Derbigum.

15 års Garanti

Derbigum garanti

Producentens garanti PERFORMANCE ROOF SYSTEMS S.A., Parc Industriel, 1360 Perwez, Belgien, yder garanti for DERBIGUM® for enhver fejl ved fabrikation og/eller pålægning.

Garantien ydes for en periode på op til 15 år, regnet fra datoen, hvor arbejdet er afleveret.