Først lidt om Derbigum

Vi ønsker først og fremmest at konkurrere på kvalitet. Derfor har samtlige tagdækkere gennemgået en specialuddannelse i Derbigum og fået et diplom på deres kunnen. Derudover får tagdækkeren et personligt godkendelseskort med billede, som altid skal kunne fremvises på forespørgsel.

Max Mathiesen & Søn a/s er autoriseret Derbigum Entreprenør.

Derbigum beholder sin smidighed ved hård kulde og flyder ikke, selv ved høje temperaturer. APP-asfalten er resistent overfor UV-stråling og behøver ingen anden UV-
beskyttelse.

Foruden at sikre dimensionsstabilitet yder den glasfiberarmerede måtte, som er synlig på oversiden, en effektiv beskyttelse mod UV-stråling. En kerne af non-woven polyesterfilt sikrer høj trækstyrke samt gode egenskaber i henseende til rivefasthed og modstandsdygtighed overfor perforering.

Derbigum opfylder kravene til klasse T tagdækning iht. NT FIRE 006 og DS 1063.1

Derbigum SPs produktionssystem er certificeret iht. ISO 9002 og produktionsafdelingen har miljøcertificeringerne ISO 14001 og EMAS

Autorisation er sikkerhed

Vi ved at kvalitet skabes på taget af dygtige tagdækkere  -  Max Mathiesen & Søn a/s er autoriseret Derbigum Entreprenør hvilket sikrer, at kvaliteten er i orden.
Et godt produkt og en rigtig målsætning hjælper meget, hvis vi har et effektivt distributionsnet med veludannede fagfolk, der kan sørge for at taget lægges som 1. klasses håndværk. For det er oppe på taget, at det vigtige arbejde skal udføres. 

Fælles for dem alle er, at det er dygtige tagdækkere med et stort produktkendskab, mange års erfaring og faglig stolthed.

Kontrol af kvaliteten

Når et tag er færdiglagt, kommer Eurotags kvalitetskontrollør og inspicerer taget grundigt.

Herefter udfærdiges et garantibevis.

På den måde får tagdækkeren, der arbejder direkte med taget, og vi, som har ansvaret for produktudvikling, værdifulde informationer, der gør, at vi hele tiden kan holde kvaliteten på højeste niveau.

Vi kan på denne måde ajourføre den enkelte tagdækker med oplysninger om ændringer i teknikken og hjælpemidler under arbejdets udførelse.

Viden og erfaring sikrer kvalitet. 

Gamle Derbigumtage er lige så interessante for os efter leverancen som før. Vi må forædle vores produkt og lære af vores erfaringer. Alle vores tagdækkere har været igennem Eurotags tagskole og ved, at kvalitet skabes på taget af dygtige håndværkere. Derfor kommer Eurotag på efterfølgende kvalitetsbesøg. Erfaringerne fra vores kvalitetskontroller bruger vi i vores videre kvalitetssikring og produktudvikling.

Garanti

Tæt Tag har 15 års garanti, som gælder materiale, arbejde og eventuelle følgeskader. I 1977 blev det første Derbigum tag lagt, og det ser stadig ud "som om det var lagt i går". Der ligger over 500 mill. m2 Derbigum tag verden over.

1