Beton skal vedligeholdes

Har din betonkonstruktion set bedre tider? Så er det nok på tide at få lavet en betonrenovering.

Hos Max Mathiesen & Søn A/S ved vi, at det er vigtigt at konstruktioner af beton bør efterses og holdes ved lige. Hvis der ikke bliver foretaget en betonrenovering og konstruktionen blot får lov til at passe sig selv, så vil det resultere i omfattende skader.

Kontakt os og hør mere

Vi har den nødvendige viden og erfaring

Vi ved, at løbende eftersyn, udbedring af skader samt vedligeholdelse er et arbejde, man ikke bør overlade til hvem som helst. At udføre sådanne opgaver korrekt, kræver en omfattende specialviden og erfaring. 

Hos Max Mathiesen & Søn A/S har vi den specialviden og ekspertise der er brug for, og vi har udført talrige projekter med betonrenovering i hele landsdelen. Vi har derfor den tekniske viden og praktiske erfaring, der skal til for at sikre, at arbejdet udføres korrekt.

Vi ved at de rigtige materialer er alfa og omega. Vi ved dog også, at selvom man har de rigtige materialer til arbejdet, så hjælper de ikke noget, hvis materialer ikke bliver anvendt korrekt. Vi udfører vores arbejde med største omhu og tilrettelæggelse således, at det påfører ejendommens beboere og brugere minimale gener.

Hvad koster betonrenovering?

Prisen på en beton renovering afhænger af mange forskellige faktorer, så der vil sjældent være to projekter, der er helt ens. Vi tilbyder til enhver tid at komme ud og deltage i besigtigelse og vurdering af skaderne, så vi kan finde frem til den mest optimale løsning. 

Vi tager selvfølgelig hensyn til holdbarhed, udseende og økonomi. Efter endt besigtigelse og vurdering giver vi et specificeret, uforbindende overslag på arbejdet.

Kontakt os og hør mere om vores betonrenovering

Hvad end du har brug for rådgivning om en betonrenovering, behov for en besigtigelse eller en vurdering og et uforpligtende tilbud på dit betonrenoveringsprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 75 22 12 22 eller sende en mail til mm@mmsvarde.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Betonrenovering projekter