Hovedentreprise i Kolding, Esbjerg og Varde omegn

Mangler du en entreprenør til at stå for hovedentreprise til dit projekt?

Så står vi hos Max Mathiesen & Søn A/S klar til at varetage projektet. Vi kan udføre både hovedentreprise og totalentreprise.

Hoved- og totalentrepriser udføres for såvel offentlige som private bygherrer. Vi har i kraft af et bredt netværk af faste samarbejdspartnere, såvel arkitekter og ingeniører som underentreprenører, løst mange forskellige former for byggeopgaver.

Kontakt os og hør mere

Vores veluddannede håndværkere udfører alle former for nybygninger, ombygninger, renoveringer, reparations- og vedligeholdelsesarbejde. Vi arbejder for såvel offentlige som private kunder, med både små og store opgaver.

Max Mathiesen & Søn A/S står for hovedentreprisen på dit byggeprojekt og varetager alt det praktiske fra godkendelser, projektmaterialer til det økonomiske.

Vi anbefaler hovedentreprise til store og mellemstore byggeprojekter, der involverer en række forskellige håndværkere.

Derfor bør du vælge os til at stå for hovedentreprise

Som hovedentreprenør har vi styr på at det økonomiske aspekt af byggeprojektet ikke ender med nogen overraskelser, og at den aftalte pris overholdes i henhold til de kontrakter vi indgår med de forskellige fagentreprenører. 

Som hovedentreprenør af byggeprojektet sørger vi også for at tidsplanen bliver overholdt og fulgt til punkt og prikke. Vi sørger også for at de forskellige fagentreprenøres arbejde koordineres, så byggeriet står færdigt til den aftalte tid.

Alt dette bliver gjort for at sikre, at arbejdet bliver udført ud fra da kvalitetsmæssige standarder, som der blev aftalt for byggeprojektet.

Kontakt os og hør mere om vores hovedentreprise

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information omkring vores hovedentreprise, eller ønsker du at indgå et samarbejde med os, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at varetage din opgave.

Du kan ringe til os på 75 22 12 22 eller sende en mail til post@mmsvarde.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.