Velkommen hos din godkendte Tæt Tag Danmark entreprenør

Har du brug for en professionel og Tæt Tag Danmark godkendt entreprenør til at stå for dit tagpap?

Så står Max Mathiesen & Søn A/S klar til at varetage opgaven. Som godkendt Tæt Tag Danmark entreprenør løser vi alle typer opgaver indenfor nylægning og reparation af tagpap og membraner. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i blandt andet Esbjerg, Varde og Kolding. 

Vi er en del af et landsdækkende netværk af godkendte Tæt Tag Danmark tagdækkere med et stort produktkendskab, mange års erfaring og faglig stolthed. Desuden er vi autoriseret Derbigum Entreprenør.

Kontakt os og hør mere

Vi varetager opgaver med tagpap overalt i regionen, og kan tilbyde en række forskellige tagløsninger:

  • Nye tagdækninger
  • Renoveringer
  • Reparationer
  • Vedligeholdelsesaftaler

Vores arbejde tager sit udgangspunkt i vores Tæt Tag koncept, der bygger på fire grundsten:  

  • Derbigum - markedets bedste valg af tagpap 
  • Godkendelse - Godkendte entreprenører med uddannelse 
  • Kvalitetskontrol - Central kvalitetskontrol Garanti  
  • Garanti - for at vores arbejde holder i mange år.

Få den mest optimale løsning på tagpap

Vi tilbyder også rådgivning overfor såvel private som professionelle for at finde den bedste og mest fordelagtige løsning for dig. Du kan altid være sikker på, at du får lige netop den løsning til din tagdækning, som opfylder kravene til kvalitet, holdbarhed og god økonomi.

Tilsammen sikrer det dig en økonomisk og fordelagtig løsning og et tæt tag, der holder i mange år frem.

Kontakt os for et gratis tageftersyn eller et uforpligtende tilbud på din tagdækningsopgave.

Vi ved, at kvalitet skabes på taget af dygtige tagdækkere 

Et godt produkt og en rigtig målsætning hjælper ikke meget, hvis vi ikke har et effektivt distributionsnet med veluddannede fagfolk, der kan sørge for, at taget lægges ordentligt. For det er nu engang oppe på taget, at det vigtige arbejde skal udføres. 

Vi ønsker først og fremmest at konkurrere på kvalitet. Derfor har samtlige tagdækkere gennemgået Derbigums specialuddannelse og fået et diplom på deres kunnen. Derudover får tagdækkeren et personligt godkendelseskort med billede, som altid skal kunne fremvises på forespørgsel.

Max Mathiesen & Søn a/s er naturligvis autoriseret Derbigum Entreprenør.

Tagpap med fokus på miljøet 

Hos os er miljøet i højsædet både her hos os selv og vores tagdækkere, men det er det også på Derbigum fabrikkerne. Gennem aktiv analyse af vores produkter og den omgivende verden de bruges i, tilstræber vi hele tiden at have fokus på miljøet.

Kontakt os og hør mere om vores tagpapløsninger

Hvad end du har brug for rådgivning om tagpap, et gratis tageftersyn eller et uforpligtende tilbud på dit tagdækningsprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 75 22 12 22 eller sende en mail til post@mmsvarde.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

1